Melisglasur

Melisglasur kan brukes til pynt på småkaker, muffins og kaker. Den er kanskje mest kjent for å brukes på pepperkaker!

Ingredienser

Denne oppskriften gir 1 porsjoner

  • egg 1 stk.  
  • melis 250 g  
  • saft av sitron 0,5 ts  

Utstyr

  • Kopp
  • Skål
  • Vekt
  • Teskje
  • Sprøytepose
  • Slikkepott
  • Saks

  • Tips!

    Ta vare på plommen til en annen oppskrift som for eksempel omelett. De holder seg noen dager i kjøleskap.

  • Tips!

    Juster med mer melis eller mer sitronsaft om blandingen er for tykk eller for flytende.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.