Hopp til hovedinnhold
steg 1

Steg

1

Nå skal du skille egg, fordi du kun skal bruke eggehvite. Finn frem en kopp og to skåler. Start med å knekke egget over koppen. 

Du trenger

egg:
1 stk.
steg 2

Steg

2

Vask hendene godt, og hell egget over skålen mens du bruker hånden din til å «fange» eggeplommen. Legg eggeplommen over i den andre skålen. 

Ta vare på plommen til en annen oppskrift som for eksempel omelett. De holder seg noen dager i kjøleskap.

steg 3

Steg

3

Mål opp melis og ha i bollen.

Du trenger

melis:
250 g
steg 4

Steg

4

Klem ut saft av sitron og ha i bollen, du trenger bare litt😊! Rør alt godt sammen til en klumpfri blanding.

Du trenger

saft av sitron:
0,5 ts

Juster med mer melis eller mer sitronsaft om blandingen er for tykk eller for flytende.

steg 5

Steg

5

Ha sprøyteposen over i et glass eller i et måleger, slik at det blir enkelt å fylle det med glasuren.

steg 6

Steg

6

Ha melisglasuren over i posen.

steg 7

Steg

7

Klipp et lite hull i enden av sprøyteposen.

steg 8

Steg

8

Dekorer pepperkaker eller andre småkaker med melisglasur!