Klementin er en superfrukt! Og egg er supermat! Klementiner og egg sammen i en omelett er helt superdupert!
Knekk egg i en liten bolle.
Du trenger
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
Ha sukker i bollen.
Del en klementin i to.
Klem ut saften av den ene halvparten i bollen med eggene.
Skrell den andre halvparten og ta båtene fra hverandre.
Du kan også bruke appelsinjuice eller fersk appelsin.
Bruk en gaffel og visp eggeblandingen sammen.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Kjenn at pannen har blitt god og varm, og ha i margarin.
Hell eggeblandingen over i stekepannen når margarinen slutter å bruse.
Skyv eggeblandingen inn mot midten av stekepannen når den begynner å stivne.
Legg på klementinbitene på omeletten når den nesten har stivnet.
Bruk stekespaden til å brette den ene siden av omeletten over klementinbitene.
Legg forsiktig omeletten over på en tallerken.
Bruk en sikt eller tesil og dryss melis på toppen av omeletten.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.