Gulrotkake

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Denne gulrotkaken passer perfekt hvis du vil bake til et selskap, bursdag eller til familie og venner i helgen. Kaken gir ca. 20 kakestykker.

middels
109 meninger
maskin
ovn

Ingredienser

Denne oppskriften gir 1 porsjoner

  • egg 6 stk  
  • sukker 6 dl  
  • matolje 3,5 dl  
  • gulrot Steg 6: 500 g   Steg 23: 1 stk  
  • hvetemel 6 dl  
  • bakepulver 1 ss  
  • malt kanel 1 ts  
  • smør Steg 13: romtemperert til pensling   Steg 17: romtemperert 200 g  
  • philadelphia kremost 200 g  
  • melis 3 dl  
  • trepinne 1 stk  

Utstyr

  • Rist
  • Kopp
  • Plastbolle
  • Desilitermål
  • Slikkepott
  • Vekt
  • Rotskreller
  • Tallerken
  • Rivjern
  • Teskje
  • Spiseskje
  • Sikt
  • Pensel
  • Liten langpanne
  • Bakepapir
  • Stoppeklokke
  • Bolle
  • Kniv
  • Håndmikser
  • Gryteunderlag
  • Grytekluter

  • Eggeskall i koppen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Har du ikke håndmikser?

    Du kan også bruke en kjøkkenmaskin.

  • Husk å trekk ut kontakten!

  • Husk å trekk ut kontakten!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.