Hopp til hovedinnhold

Gulrotkake

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Denne gulrotkaken passer perfekt hvis du vil bake til et selskap, bursdag eller til familie og venner i helgen. Kaken gir ca. 24 kakestykker.

middels
maskin
ovn

Ingredienser

Denne oppskriften gir 1 porsjoner

  • egg 6 stk.  
  • sukker 4 dl  
  • matolje 3,5 dl  
  • gulrot 500 g  
  • hvetemel 6 dl  
  • bakepulver 1 ss  
  • malt kanel 1 ts  
  • smør romtemperert til pensling  
  • smør romtemperert 200 g  
  • philadelphia kremost 200 g  
  • melis 3 dl  
  • gulrot 1 stk.  

Utstyr

  • Rist
  • Kopp
  • Plastbolle
  • Desilitermål
  • Slikkepott
  • Vekt
  • Rotskreller
  • Tallerken
  • Rivjern
  • Teskje
  • Spiseskje
  • Sikt
  • Pensel
  • Liten langpanne
  • Bakepapir
  • Stoppeklokke
  • Bolle
  • Kniv
  • Håndmikser
  • Trepinne
  • Gryteunderlag
  • Grytekluter

  • Eggeskall i koppen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Har du ikke håndmikser?

    Du kan også bruke en kjøkkenmaskin.

  • Husk å trekk ut kontakten!

  • Husk å trekk ut kontakten!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.