Har du brukt epler som pålegg før? Det er kjempegodt! Lag gjerne som frokost til resten av familien, eller kanskje du har hatt venner på overnatting? Vi har brukt grønne epler, men du kan bruke de eplene du har lyst på.
Skjær brød i skiver.
Du trenger
Smør kremost på skivene. Du må ikke bruke en spiseskje til å måle opp kremosten, men vi har brukt det for å vise ca. hvor mye du trenger til hver skive.
Skyll eple i kaldt vann. Legg brødskivene på en tallerken eller et fat og ta ut eplekjernen med en eplekjerne fjerner.
Del eple i to.
Skjær eplebitene i tynne skiver.
Fordel epleskivene på brødskivene.
Hakk mandler i mindre biter. Her går det også ann å bruke andre typer nøtter som hasselnøtter eller valnøtter.
Dryss hakkede mandler over brødskivene med eple.
Ha litt honning over brødskivene. Nå er det klart for servering!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.