Skjær brød i skiver.
Smør kremost på skivene. Du må ikke bruke en spiseskje til å måle opp kremosten, men vi har brukt det for å vise ca. hvor mye du trenger til hver skive.
Skyll eple i kaldt vann. Legg brødskivene på en tallerken eller et fat og ta ut eplekjernen med en eplekjerne fjerner.
Del eple i to.
Skjær eplebitene i tynne skiver.
Fordel epleskivene på brødskivene.
Hakk mandler i mindre biter. Her går det også ann å bruke andre typer nøtter som hasselnøtter eller valnøtter.
Dryss hakkede mandler over brødskivene med eple.
Ha litt honning over brødskivene. Nå er det klart for servering!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på matstart.no, og informasjonskapsler som grunnlag for forbedring av nettstedet. Om du velger å bruke matstart.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.