Scones med eple og kanel

Scones smaker utrolig godt til frokost, spesielt i helgene da du kanskje har litt ekstra god tid. Ta gjerne med deg søsken eller venner og lag disse saftige sconesene med revet eple og kanel. Husk at de du får til overs er supre å ha på lur i fryseren!

middels
102 meninger
ovn
koke

Ingredienser

Denne oppskriften gir 14 porsjoner

  • hvetemel Steg 2: 5 dl   Steg 10: til utbaking  
  • fin sammalt rug 2 dl  
  • havregryn 2 dl  
  • bakepulver 4 ts  
  • malt kanel 0,5 ts  
  • rødt eple 1 stk  
  • melk 3 dl  
  • smør 50 g  
  • mandler til pynt  

Utstyr

  • Plastbolle
  • Desilitermål
  • Teskje
  • Rivjern
  • Tresleiv
  • Kniv
  • Liten kjele
  • Slikkepott
  • Pepperkakeformer
  • Stekebrett
  • Bakepapir
  • Stoppeklokke
  • Rist
  • Grytekluter

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.