Har du laget kjøleskapsgrøt før? Her blander du raskt sammen ingrediensene og lar den stå natten over i kjøleskapet. Her har vi laget dem i små glass med lokk, men du kan godt lage dem i en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie.
Finn frem et glass med lokk. Du kan også bruke en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie før du setter dem i kjøleskapet.
Mål opp havregryn og ha det i et glasset.
Du trenger
Ha kakao i glasset sammen med havregryn og rør litt rundt.
Mål opp melk i målebegeret og ha i yoghurt.
Mål opp honning og ha i målebegeret.
Skjær av den mengden banan du trenger.
Skrell banan og kast skallet i søpla.
Skjær banan i små biter.
Ha bananbiter i målebegeret med melk- og yoghurtblandingen.
Bland godt sammen.
Hell blandingen over i glasset med havregryn.
Rør forsiktig rundt, slik at alt blander seg.
Sett på lokket eller trekk over plastfolie, og sett glasset i kjøleskapet over natten. Nå kan du glede deg til noe godt når du våkner i morgen tidlig!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.