Finn frem et glass med lokk. Du kan også bruke en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie før du setter dem i kjøleskapet.
Mål opp havregryn og ha det i et glasset.
Ha kakao i glasset sammen med havregryn og rør litt rundt.
Mål opp melk i målebegeret og ha i yoghurt.
Mål opp honning og ha i målebegeret.
Skjær av den mengden banan du trenger.
Skrell banan og kast skallet i søpla.
Skjær banan i små biter.
Ha bananbiter i målebegeret med melk- og yoghurtblandingen.
Bland godt sammen.
Hell blandingen over i glasset med havregryn.
Rør forsiktig rundt, slik at alt blander seg.
Sett på lokket eller trekk over plastfolie, og sett glasset i kjøleskapet over natten. Nå kan du glede deg til noe godt når du våkner i morgen tidlig!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på matstart.no, og informasjonskapsler som grunnlag for forbedring av nettstedet. Om du velger å bruke matstart.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.