Havregrøt er en enkel frokost,som gjør deg god og mett. Du kan spise den som den er, eller toppe den med noe godt, som frisk frukt eller bær, kanel og nøtter eller syltetøy.
Mål opp havregryn og ha i en kjele.
Du trenger
Mål opp melk og salt og ha i kjelen. Skru platen på høy varme og la det koke opp, mens du rører. Ikke gå fra kjelen når du gjør dette, da det fort kan koke over eller brenne seg.
Du kan bytte ut melk med vann.
Når det koker: senk varmen til middels varme og la grøten småkoke i ca. 5 minutter, eller til du syns den er passe tykk. Ha grøten over på en tallerken og server med den toppingen du har lyst til, som f.eks. frisk frukt eller bær.
Husk å skru av platen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.