Steg
1
Mål opp havregryn og ha i en kjele.
2
Mål opp melk og salt og ha i kjelen. Skru platen på høy varme og la det koke opp, mens du rører. Ikke gå fra kjelen når du gjør dette, da det fort kan koke over eller brenne seg.
Du kan bytte ut melk med vann.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
3
Når det koker: senk varmen til middels varme og la grøten småkoke i ca. 5 minutter, eller til du syns den er passe tykk. Ha grøten over på en tallerken og server med den toppingen du har lyst til, som f.eks. frisk frukt eller bær.
Husk å skru av platen!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.