Frokostmuffins

Her har du et alternativ til rundstykker med havre, fullkornsmel og blåbær,- supert som frokost! Oppskriften gir ca. 12 muffins. Lag de gjerne i helgen eller en ettermiddag, og legg de du ikke spiser i en plastpose eller legg dem i fryseren. Da kan du enkelt ta de frem igjen til frokost. De smaker også godt i matpakken!

middels
221 meninger
ovn

Ingredienser

Denne oppskriften gir 12 porsjoner

  • havregryn 2,5 dl  
  • helmelk 3 dl  
  • gulrot 1 stk  
  • egg 2 stk  
  • matolje 3 ss  
  • flytende honning 4 ss  
  • hvetemel 2 dl  
  • fullkornhvetemel 1 dl  
  • bakepulver 3 ts  
  • salt 0,5 ts  
  • frosne blåbær 2 dl  
  • muffinsform 12 stk  

Utstyr

  • Rist
  • Bolle
  • Desilitermål
  • Rotskreller
  • Tallerken
  • Rivjern
  • Kopp
  • Spiseskje
  • Tresleiv
  • Teskje
  • Muffinsbrett
  • Stoppeklokke
  • Gryteunderlag
  • Grytekluter

  • Tips

    Hvis muffinsformene er tynne kan det være lurt å bruke to stk til hver muffins.

  • Tips

    Har du en isskje med klemmedings, kan du også bruke den til å fylle formene.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-16
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.