Egg og bacon i form

Egg og bacon er en frokostfavoritt for mange i helgen. Her har vi laget det i muffinsformer, sammen med vårløk og litt ost. Kjempegodt å lage til frokost på en rolig helgemorgen. De kan også fint spises kalde, enten til kvelds eller i matpakken. Vi har beregnet 2 stk per porsjon.

middels
105 meninger
skarp kniv
ovn
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • vårløk 3 stk  
  • bacon 1 pakke á 140 g  
  • margarin 1 ss  
  • egg 2 stk  
  • ferdigrevet ost 2 dl  
  • kremfløte 2 dl  
  • muffinsform 8 stk  

Utstyr

  • Rist
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Tallerken
  • Tørkerull
  • Stekepanne
  • Spiseskje
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Kopp
  • Desilitermål
  • Målebeger
  • Gaffel
  • Muffinsbrett
  • Gryteunderlag
  • Grytekluter

  • Har du ikke ferdigrevet ost?

    Riv litt ost selv, det blir vel så bra!

  • Tips

    Bruk gjerne to muffinsformer per stk, så holder de litt bedre.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.