Bløtkokt egg med ristet brød

Har du prøvd å dyppe ristet brød i et bløtkokt egg før? Det er kjempegodt og en litt morsom frokost. Husk at når du skal koke egg er det alltid best å bruke romtempererte egg, altså egg som har ligget ute på kjøkkenbenken en stund, sånn at de ikke er kalde. Her viser vi deg også hvordan du kan stikk et lite hull i den butte enden av egget, for å unngå at egget sprekker.

middels
45 meninger
maskin
koke
skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • egg 1 stk  
  • brød 1 skive  
  • smør til brødskiven  

Utstyr

  • Eggestikker
  • Liten kjele
  • Stoppeklokke
  • Målebeger
  • Gryteklut
  • Skjærefjøl
  • Brødkniv
  • Brødrister
  • Kniv
  • Tallerken
  • Eggeglass
  • Teskje

  • Har du ikke eggestikker?

    Det å bruke eggestikker er et godt tips, men du må ikke bruke det.

  • Husk å trekk ut kontakten på brødristeren.

  • Husk å trekk ut kontakten på brødristeren.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.