Tortillapizza med reinsdyrskav

Tortillapizza er en super måte å lage pizza på. Tynn og sprø bunn. Rask å lage, og knallgodt! I denne oppskriften har vi brukt reinsdyrkjøtt, noe som gjør det ekstra spennende.

middels
43 meninger
skarp kniv
ovn

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • reinsdyrskav 10 biter  
  • fullkorntortilla 1 stk  
  • crème fraîche orginal, 35 % 2 ss  
  • kvernet pepper 3 drag  
  • ferdigrevet ost 1 dl  
  • cherrytomat 2 stk  

Utstyr

  • Tallerken
  • Stekebrett
  • Bakepapir
  • Spiseskje
  • Desilitermål
  • Brødkniv
  • Skjærefjøl
  • Stoppeklokke
  • Rist
  • Grytekluter
  • Pizzahjul

  • Hva er et drag pepper?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Har du ikke revet ost?

    Legg et par osteskiver på toppen, eller riv litt ost på et rivjern og legg på - det er vell så bra!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-16
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.