Steg
1
Finn frem den mengden reinsdyrskav du trenger og legg det på en tallerken, slik at skavet får tint litt.
2
Legg posen tilbake i fryseren.
3
Sett stekeovnen på 175 °C, over- og undervarme.
4
Finn frem et stekebrett og legg på et ark bakepapir. Legg tortillalefsen på bakepapiret.
5
Smør på crème fraîche.
6
Krydre med pepper.
Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.
7
Mål opp ost og fordel på tortillaen.
Legg et par osteskiver på toppen, eller riv litt ost på et rivjern og legg på - det er vell så bra!
8
Fordel reinsdyrskavet på tortillaen.
9
Skyll tomat. Del tomatene i to.
10
Fordel tomatbitene på tortillaen.
11
Sett brettet med tortillapizzaen inn midt i stekeovnen. Stek i 15 minutter.
Husk å ta tiden!
12
Finn frem en rist eller noe du kan sette det varme stekebrettet på. Bruk grytekluter og pass på, slik at du ikke brenner deg når du tar ut tortillapizzaen.
Husk å skru av ovnen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
13
La tortillapizzaen avkjøle seg litt før du legger den på fjølen. Bruk et pizzahjul til å dele den i passe store stykker.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.