Finn frem den mengden reinsdyrskav du trenger og legg det på en tallerken, slik at skavet får tint litt.
UTSTYR
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

1

Finn frem den mengden reinsdyrskav du trenger og legg det på en tallerken, slik at skavet får tint litt.

Du trenger
reinsdyrskav:
10 biter
Legg posen tilbake i fryseren.

Steg

2

Legg posen tilbake i fryseren. 

Sett stekeovnen på 175 °C, over- og undervarme.

Steg

3

Sett stekeovnen på 175 °C, over- og undervarme.

Finn frem et stekebrett og legg på et ark bakepapir. Legg tortillalefsen på bakepapiret.
UTSTYR
  • Langpanne
    Stekebrett
  • Bakepapir
    Bakepapir

Steg

4

Finn frem et stekebrett og legg på et ark bakepapir. Legg tortillalefsen på bakepapiret. 

Du trenger
stor fullkorntorilla:
1 stk.
Smør på crème fraîche.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

5

Smør på crème fraîche. 

Du trenger
crème fraîche orginal, 35 %:
2 ss
Krydre med pepper.

Steg

6

Krydre med pepper. 

Du trenger
kvernet pepper:
3 drag

Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

Mål opp ost og fordel på tortillaen.
UTSTYR
  • Desilitermål
    Desilitermål

Steg

7

Mål opp ost og fordel på tortillaen.

Du trenger
revet ost:
1 dl

Legg et par osteskiver på toppen, eller riv litt ost på et rivjern og legg på - det er vell så bra!

Fordel reinsdyrskavet på tortillaen.

Steg

8

Fordel reinsdyrskavet på tortillaen.

Skyll tomat. Del tomatene i to.
UTSTYR
  • Brødkniv
    Brødkniv
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

9

Skyll tomat. Del tomatene i to.

Du trenger
cherrytomat:
2 stk.
Fordel tomatbitene på tortillaen.

Steg

10

Fordel tomatbitene på tortillaen. 

Sett brettet med tortillapizzaen inn midt i stekeovnen. Stek i 15 minutter.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

11

Sett brettet med tortillapizzaen inn midt i stekeovnen. Stek i 15 minutter. 

Finn frem en rist eller noe du kan sette det varme stekebrettet på. Bruk grytekluter og pass på, slik at du ikke brenner deg når du tar ut tortillapizzaen.
UTSTYR
  • Rist
    Rist
  • Grytekluter
    Grytekluter

Steg

12

Finn frem en rist eller noe du kan sette det varme stekebrettet på. Bruk grytekluter og pass på, slik at du ikke brenner deg når du tar ut tortillapizzaen. 

La tortillapizzaen avkjøle seg litt før du legger den på fjølen. Bruk et pizzahjul til å dele den i passe store stykker.
UTSTYR
  • Pizzahjul
    Pizzahjul

Steg

13

La tortillapizzaen avkjøle seg litt før du legger den på fjølen. Bruk et pizzahjul til å dele den i passe store stykker.