Ostesmørbrød er superenkelt å lage, i tillegg smaker det skikkelig digg!
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
Skjær brød i skiver og smør på margarin.
Du trenger
Ha på ketchup.
Dryss på pizzakrydder.
Skjær ost i skiver.
Har du ferdigskivet ost kan du bruke det, men husk å ta litt mindre ettersom skivene er så store.
Legg skinke og osteskiver på brødskivene.
Ha bakepapir på et stekebrett og legg på brødskivene.
Sett inn stekebrettet midt i stekeovnen. Stekes i ca. 8 minutter.
Husk å ta tiden!
Finn frem en rist eller noe du kan sette det varme stekebrettet på. Bruk grytekluter og pass på, slik at du ikke brenner deg når du tar ut ostesmørbrødene.
Har du husket å skru av ovnen?
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.