Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Steg

1

Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme. 

Skjær brød i skiver og smør på margarin.
UTSTYR
  • Fjøl
    Fjøl
  • Smørkniv
    Smørkniv
  • Brødkniv
    Brødkniv

Steg

2

Skjær brød i skiver og smør på margarin.

Du trenger
brød:
2 skiver ,
margarin:
til brødskiven
Ha på ketchup.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

3

Ha på ketchup.

Du trenger
ketchup:
til brødskiven
Dryss på pizzakrydder.

Steg

4

Dryss på pizzakrydder. 

Du trenger
pizzakrydder:
så mye du har lyst på
Skjær ost i skiver.
UTSTYR
  • Ostehøvel
    Ostehøvel

Steg

5

Skjær ost i skiver.

Du trenger
hvitost:
8 skiver

Har du ferdigskivet ost kan du bruke det, men husk å ta litt mindre ettersom skivene er så store.

Legg skinke og osteskiver på brødskivene.

Steg

6

Legg skinke og osteskiver på brødskivene.

Du trenger
kokt skinke:
2 skiver
Ha bakepapir på et stekebrett og legg på brødskivene.
UTSTYR
  • Langpanne
    Langpanne
  • Bakepapir
    Bakepapir

Steg

7

Ha bakepapir på et stekebrett og legg på brødskivene.

Sett inn stekebrettet midt i stekeovnen. Stekes i ca. 8 minutter.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

8

Sett inn stekebrettet midt i stekeovnen. Stekes i ca. 8 minutter.

Finn frem en rist eller noe du kan sette det varme stekebrettet på. Bruk grytekluter og pass på, slik at du ikke brenner deg når du tar ut ostesmørbrødene.
UTSTYR
  • Grytekluter
    Grytekluter
  • Rist
    Rist

Steg

9

Finn frem en rist eller noe du kan sette det varme stekebrettet på. Bruk grytekluter og pass på, slik at du ikke brenner deg når du tar ut ostesmørbrødene.