Omelett i lefse er supersmart. Lag den når du kommer hjem fra skolen og spis den varm hjemme, eller kald på vei til trening- godt er det uansett!
Knekk egg i en liten bolle.
Du trenger
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
Ha vann i bollen.
Ha i salt.
Bruk en gaffel og visp det sammen.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse.
Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne.
Legg en hvetetortilla på en tallerken. Når omeletten begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 min for å stivne helt.
Husk å skru av platen!
Legg forsiktig omeletten over hvetetortillaen.
Legg på kokt skinke.
Legg på sukkererter.
Rull lefsen sammen.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.