Steg
1
Knekk egg i en liten bolle.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
2
Ha vann i bollen.
3
Ha i salt.
4
Bruk en gaffel og visp det sammen.
5
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
6
Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse.
7
Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne.
8
Legg en hvetetortilla på en tallerken. Når omeletten begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 min for å stivne helt.
Husk å skru av platen!
9
Legg forsiktig omeletten over hvetetortillaen.
10
Legg på kokt skinke.
11
Legg på sukkererter.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
12
Rull lefsen sammen.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.