Knekk egg i en liten bolle.
UTSTYR
  • Bolle
    Bolle

Steg

1

Knekk egg i en liten bolle. 

Du trenger
egg:
2 stk.

Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

Ha vann i bollen.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Målebeger
    Målebeger

Steg

2

Ha vann i bollen. 

Du trenger
vann:
2 ss
Ha i salt.

Steg

3

Ha i salt. 

Du trenger
salt:
1 klype
Bruk en gaffel og visp det sammen.
UTSTYR
  • Gaffel
    Gaffel

Steg

4

Bruk en gaffel og visp det sammen. 

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
UTSTYR
  • Liten stekepanne
    Liten stekepanne
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

5

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.

Du trenger
margarin:
1 ss
Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse.

Steg

6

Hell eggeblandingen i stekepannen, når margarinen slutter å bruse. 

Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne.
UTSTYR
  • Stekespade
    Stekespade

Steg

7

Skyv eggeblandingen inn mot midten når den begynner å stivne.

Legg en hvetetortilla på en tallerken. Når omeletten begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 min for å stivne helt.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

8

Legg en hvetetortilla på en tallerken. Når omeletten begynner å bli ferdig, trekk stekepannen til side. La den stå i 1 min for å stivne helt. 

Du trenger
hvetetortilla:
1 stk.
Legg forsiktig omeletten over hvetetortillaen.

Steg

9

Legg forsiktig omeletten over hvetetortillaen. 

Legg på kokt skinke.

Steg

10

Legg på kokt skinke.

Du trenger
kokt skinke:
2 skiver
Legg på sukkererter.

Steg

11

Legg på sukkererter.

Du trenger
sukkererter:
5 stk.
Rull lefsen sammen.

Steg

12

Rull lefsen sammen.