Omelett er en super varmrett du kan lage etter skoletid. Vi har laget den med salami, ost og paprika, men her kan du bruke akkurat det du har lyst på!
Skjær brød i skiver.
Smør på margarin.
Skyll paprika. Skjær den i skiver, og deretter i mindre biter. Skjær også opp osteskiver og salami i små biter.
Knekk egg i en liten bolle. Er du uheldig og får eggeskall i bollen, ta det ut.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
Ha vann i bollen. Bruk gjerne et målebeger eller en kopp som hjelp når du skal ha i vannet.
Bruk en gaffel og visp det sammen.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
Hell eggeblandingen over i stekepannen når margarinen slutter å bruse.
Skyv eggeblandingen inn mot midten av stekepannen når den begynner å stivne.
Når eggeblandingen har stivnet, bruk stekespaden til å brette den ene siden av omeletten over den andre.
Legg forsiktig omeletten over på en tallerken. Hvis pannen er tung, kan du bruke stekespaden til å løfte omeletten over på tallerkenen. Legg gjerne brødskiven under, eller ved siden av omeletten.
Husk å slå av platen!
Legg de små bitene av paprika, salami og ost oppå omeletten.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på matstart.no, og informasjonskapsler som grunnlag for forbedring av nettstedet. Om du velger å bruke matstart.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.