Steg
1
Skjær brød i skiver.
2
Smør på margarin.
3
Skyll paprika. Skjær den i skiver, og deretter i mindre biter. Skjær også opp osteskiver og salami i små biter.
4
Knekk egg i en liten bolle. Er du uheldig og får eggeskall i bollen, ta det ut.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
5
Ha vann i bollen. Bruk gjerne et målebeger eller en kopp som hjelp når du skal ha i vannet.
6
Bruk en gaffel og visp det sammen.
7
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
8
Hell eggeblandingen over i stekepannen når margarinen slutter å bruse.
9
Skyv eggeblandingen inn mot midten av stekepannen når den begynner å stivne.
10
Når eggeblandingen har stivnet, bruk stekespaden til å brette den ene siden av omeletten over den andre.
11
Legg forsiktig omeletten over på en tallerken. Hvis pannen er tung, kan du bruke stekespaden til å løfte omeletten over på tallerkenen. Legg gjerne brødskiven under, eller ved siden av omeletten.
Husk å slå av platen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
12
Legg de små bitene av paprika, salami og ost oppå omeletten.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.