Kyllingdigg

Lyst på noe skikkelig digg når du kommer hjem fra skolen? Her har vi krydret kylling og grønnsaker med indisk tandoorikrydder, og puttet det hele i et pitabrød- supergodt!

middels
153 meninger
ovn
skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • rød paprika 2 ringer  
  • vårløk 1 stk  
  • kyllingfilet 1 stk  
  • margarin 1 ss  
  • tandoorikrydder 1 ts  
  • crème fraîche orginal, 35 % 2 ss  
  • grovt pitabrød 1 stk  
  • salatblad 2 stk  

Utstyr

  • Skjærefjøl
  • Bolle
  • Kokkekniv
  • Kjøkkenhåndkle
  • Oppvaskbørste
  • Tørkerull
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Teskje
  • Rist
  • Klype
  • Grytekluter

  • Lager du mange porsjoner?

    Hvis du har mye kylling er det lurt å dele opp kjøttet og steke det i flere omganger, slik at det ikke blir så mye i pannen på en gang.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Har du husket å skru av ovnen?

  • Har du husket å skru av ovnen?

  • Har du husket å slå av stekeplaten?

  • Har du husket å slå av stekeplaten?

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.