• Skjærefjøl
    • Bolle
    • Kokkekniv
    • Kjøkkenhåndkle
    • Oppvaskbørste
    • Tørkerull
    • Spiseskje
    • Stekepanne
    • Stekespade
    • Stoppeklokke

    Lager du mange porsjoner?

    Hvis du har mye kylling er det lurt å dele opp kjøttet og steke det i flere omganger, slik at det ikke blir så mye i pannen på en gang.

    • Teskje
    • Spiseskje
    • Oppvaskbørste
    • Rist
    • Stoppeklokke

    Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

    • Klype
    • Grytekluter

    Har du husket å skru av ovnen?

  • Har du husket å skru av ovnen?

    • Tørkerull
    • Spiseskje

    Har du husket å slå av stekeplaten?

    Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

    OK!
    Ferdig!
  • Har du husket å slå av stekeplaten?

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!