Et saftig og raskt brød som lages med mel, yoghurt, bakepulver og litt olje. Det er viktig at du bruker en stekepanne med non- stick belegg til steking av disse brødene, da det er en litt klissete deig.
Nå skal du lage brøddeigen. Dette er en raskt yoghurtbrød, som ikke trenger heving. Start med å måle opp mel i en bolle.
Du trenger
Mål opp bakepulver, olje og yoghurt, og ha i bollen.
Start å blande sammen alt med en spiseskje. Når den begynner å samle seg til en deig, kan du kna den litt lett sammen med hånden. Hvis deigen er veldig klissete, kan du ha i litt mer mel (det skal ikke feste seg så mye deig til hendene dine).
Vask og tørk hendene dine, og gjør klar en tallerken til de ferdige brødene. Sett en stekepanne med non-stick belegg på platen og sett på middels varme. Del deigen i to (hvis du lager 2 porsjoner), og form to avlange brød som du legger i pannen.
Stek brødene på den ene siden, til de har fått en fin og gyllen farge på undersiden.
Snu brødene og stek dem på den andre siden.
Løft brødene over på tallerkenen, når de er ferdige. Legg gjerne et kjøkkenhåndkle over dem, slik at de holder litt på varmen til du har funnet frem pålegg og skal spise.
Husk å skru av platen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.