Eggerøre

Eggerøre er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Setter du den i kjøleskapet, kan du også spise den til frokost dagen etter, eller ha den med deg i matpakken.

middels
204 meninger
steke
skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • margarin Steg 1: til brødskiven   Steg 7: 1 ss  
  • brød 1 skive  
  • cherrytomat 4 stk  
  • egg 2 stk  
  • vann 2 ss  
  • salt 1 klype  

Utstyr

  • Brødkniv
  • Kniv
  • Fjøl
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Bolle
  • Spiseskje
  • Gaffel
  • Liten stekepanne
  • Stekespade
  • Tallerken

  • Vanlig tomat?

    Har du vanlig tomat kan du skjære opp det, istedenfor cherrytomater.

  • Eggeskall i bollen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Lyst på mer smak?

    Tørket eller frisk gressløk smaker også godt i eggerøre!

  • Husk å slå av platen!

  • Husk å slå av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.