Eggerøre er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Setter du den i kjøleskapet, kan du også spise den til frokost dagen etter, eller ha den med deg i matpakken.
Skjær brød og smør på margarin.
Du trenger
Skyll cherrytomater og del dem i to.
Har du vanlig tomat kan du skjære opp det, istedenfor cherrytomater.
Knekk egg i en liten bolle.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
Ha vann i bollen. Bruk gjerne et målebeger eller et glass til å hente vann fra vasken.
Ha i salt.
Tørket eller frisk gressløk smaker også godt i eggerøre!
Visp sammen blandingen med en gaffel.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
Hell eggeblandingen over i stekepannen når margarinen har sluttet å bruse.
Når eggerøren begynner å stivne, skyv den inn mot midten av pannen med en stekespade.
Når eggerøren er helt stiv, skyv stekepannen vekk fra platen. Bruk stekespaden til å løfte eggerøre over på en tallerken med en ferdigsmurt brødskive. Legg cherrytomat på toppen.
Husk å slå av platen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.