Eggerøre
Eggerøre er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Setter du den i kjøleskapet, kan du også spise den til frokost dagen etter, eller ha den med deg i matpakken.
Utstyr
-
Brødkniv
-
Kniv
-
Fjøl
-
Kokkekniv
-
Skjærefjøl
-
Bolle
-
Spiseskje
-
Gaffel
-
Liten stekepanne
-
Stekespade
-
Tallerken
-
Skjær brød og smør på margarin.
Du trenger
-
margarin:
-
til brødskiven
,
-
brød:
-
1
skive
-
Skyll cherrytomater og del dem i to.
Du trenger
-
cherrytomat:
-
4
stk.
Vanlig tomat?
Har du vanlig tomat kan du skjære opp det, istedenfor cherrytomater.
-
Knekk egg i en liten bolle.
Eggeskall i bollen?
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
-
Ha vann i bollen. Bruk gjerne et målebeger eller et glass til å hente vann fra vasken.
-
Lyst på mer smak?
Tørket eller frisk gressløk smaker også godt i eggerøre!
-
Visp sammen blandingen med en gaffel.
-
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
Du trenger
-
margarin:
-
1
ss
-
Hell eggeblandingen over i stekepannen når margarinen har sluttet å bruse.
-
Når eggerøren begynner å stivne, skyv den inn mot midten av pannen med en stekespade.
-
Når eggerøren er helt stiv, skyv stekepannen vekk fra platen. Bruk stekespaden til å løfte eggerøre over på en tallerken med en ferdigsmurt brødskive. Legg cherrytomat på toppen.
-
-
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt mellom 1. juli og 9. august. God sommer!