Banan rullet i en tortillalefse med kremost, honning og kanel er en enkel og god liten rett du kan lage etter skoletid. Bytter du ut kremosten med nutella eller sjokoladepålegg, kan du også lage den som en dessert eller som helgekos.
Smør kremost utover tortillalefsen.
Du trenger
Ha på honning og kanel.
Skrell banan og kast skallet i søpla.
Legg bananen på tortillalefsen og rull sammen.
Et lurt tips er å feste kanten på lefsen med tannpirkere, slik at den holder seg sammen når du skal steke den.
Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. La pannen bli god og varm.
Stek bananrullen i pannen til den blir lys brun på alle kanter.
Løft eller skyv bananrullen over på skjærefjølen. Du kan også legge den rett på en tallerken.
Husk å skru av platen!
Ta ut tannpirkerne.
Del bananrullen i mindre biter med en kniv. Du kan også skjære bananrullen i to, eller spise den hel.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.