Smør kremost utover tortillalefsen.
UTSTYR
  • Smørkniv
    Smørkniv
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

1

Smør kremost utover tortillalefsen.

Du trenger
stor fullkorntorilla:
1 stk. ,
kremost naturell:
1 ss
Ha på honning og kanel.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

2

Ha på honning og kanel.

Du trenger
flytende honning:
1 ts ,
malt kanel:
0,25 ts
Skrell banan og kast skallet i søpla.

Steg

3

Skrell banan og kast skallet i søpla.

Du trenger
banan:
1 stk.
Legg bananen på tortillalefsen og rull sammen.

Steg

4

Legg bananen på tortillalefsen og rull sammen.

Et lurt tips er å feste kanten på lefsen med tannpirkere, slik at den holder seg sammen når du skal steke den.
UTSTYR
  • tannpirkere
    Tannpirkere

Steg

5

Et lurt tips er å feste kanten på lefsen med tannpirkere, slik at den holder seg sammen når du skal steke den.

Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. La pannen bli god og varm.
UTSTYR
  • Stekepanne
    Stekepanne
  • Stekespade
    Stekespade

Steg

6

Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. La pannen bli god og varm. 

Stek bananrullen i pannen til den blir lys brun på alle kanter.

Steg

7

Stek bananrullen i pannen til den blir lys brun på alle kanter.

Løft eller skyv bananrullen over på skjærefjølen. Du kan også legge den rett på en tallerken.

Steg

8

Løft eller skyv bananrullen over på skjærefjølen. Du kan også legge den rett på en tallerken.

Ta ut tannpirkerne.

Steg

9

Ta ut tannpirkerne.

Del bananrullen i mindre biter med en kniv. Du kan også skjære bananrullen i to, eller spise den hel.
UTSTYR
  • Brødkniv
    Brødkniv

Steg

10

Del bananrullen i mindre biter med en kniv. Du kan også skjære bananrullen i to, eller spise den hel.