Hopp til hovedinnhold

Arme riddere med kalkunpålegg

Passer perfekt hvis du er litt sulten og det er lenge til middag. Dette er også en kjempefin oppskrift for å trylle om gammelt brød til noe skikkelig godt. 

vanskelighet middels
skarp kniv
steke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • egg 1 stk.  
  • lettmelk 1 dl  
  • salt 1 klype  
  • brød 2 skiver  
  • margarin 1 ss  
  • hvitost 3 skiver  
  • røkt kalkunpålegg 2 skiver  

Utstyr

  • Bolle
  • Målebeger
  • Gaffel
  • Fjøl
  • Brødkniv
  • Liten stekepanne
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Tallerken
  • Ostehøvel
  • Skjærefjøl

Liste over oppskrifter

  • Eggeskall i bollen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Husk å slå av platen!

  • Husk å slå av platen!

  • Ferdigskivet ost?

    Har du ferdigskivet ost kan du bruke det, men husk å ta litt mindre ettersom skivene er så store.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!