Passer perfekt hvis du er litt sulten og det er lenge til middag. Dette er også en kjempefin oppskrift for å trylle om gammelt brød til noe skikkelig godt.
Knekk egg i en bolle. Er du uheldig og får eggeskall i bollen, ta det ut.
Du trenger
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
Bruk et målebeger og mål opp melken du trenger. Hell den i bollen.
Ha i en liten klype salt.
Bruk en gaffel og visp sammen eggeblandingen.
Skjær brød i skiver.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin i pannen. Dynk brødskivene i eggeblandingen.
Legg forsiktig brødskivene over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek dem i ca. 2 minutter på den ene siden, til de har fått en gylden farge.
Snu brødskivene. Strek dem i ca. 2 minutter på den andre siden.
Løft brødskivene forsiktig ut av stekepannen og over på en tallerken.
Husk å slå av platen!
Skjær skiver av hvitost.
Har du ferdigskivet ost kan du bruke det, men husk å ta litt mindre ettersom skivene er så store.
Legg osten og kalkunpålegget på den ene brødskiven.
Legg den andre brødskiven over, og maten er klar!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.