Hopp til hovedinnhold
Step1

Steg

1

Knekk egg i en bolle. Er du uheldig og får eggeskall i bollen, ta det ut.

Du trenger

egg:
1 stk.

Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

Steg 2

Steg

2

Bruk et målebeger og mål opp melken du trenger. Hell den i bollen.

Du trenger

lettmelk:
1 dl
Steg 3

Steg

3

Ha i en liten klype salt. 

Du trenger

salt:
1 klype
Steg 4

Steg

4

Bruk en gaffel og visp sammen eggeblandingen. 

Steg 5

Steg

5

Skjær brød i skiver. 

Du trenger

brød:
2 skiver
Steg 6

Steg

6

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin i pannen. Dynk brødskivene i eggeblandingen. 

Du trenger

margarin:
1 ss
Steg 7

Steg

7

Legg forsiktig brødskivene over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek dem i ca. 2 minutter på den ene siden, til de har fått en gylden farge.

Steg 8

Steg

8

Snu brødskivene. Strek dem i ca. 2 minutter på den andre siden.

Steg 9

Steg

9

Løft brødskivene forsiktig ut av stekepannen og over på en tallerken. 

Steg 10

Steg

10

Skjær skiver av hvitost.

Du trenger

hvitost:
3 skiver

Har du ferdigskivet ost kan du bruke det, men husk å ta litt mindre ettersom skivene er så store.

Steg 11

Steg

11

Legg osten og kalkunpålegget på den ene brødskiven.

Du trenger

røkt kalkunpålegg:
2 skiver
Steg 12

Steg

12

Legg den andre brødskiven over, og maten er klar!