Har du prøvd oppskriften vår på quesadillas? Her har vi laget en variant med kalkunpålegg, ost og pære. Det høres kanskje litt annerledes ut med pære i quesadillaen, men det er kjempegodt!
Skyll pære i kaldt vann. Tørk den med litt tørkepapir.
Skjær av den mengden pære du trenger.
Du trenger
Skjær pæren i tynne skiver.
Du kan godt kutte bort kjernen av de små bitene, hvis du ser noe.
Skjær ost i skiver.
Finn frem tortillalefser og kalkunpålegg, for dette skal gå fort!
Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. La pannen bli god og varm.
Legg i en tortillalefse.
Legg på halvparten av osten og kalkunpålegget.
Legg på pærebitene.
Legg på resten av osten og kalkunpålegget.
Legg en tortillalefse på toppen og press forsiktig ned med stekespaden.
Stek i 3 minutter.
Bruk stekespaden til å snu tortillalefsen. Vær forsiktig, slik at du ikke brenner deg.
Stek i ca. 3 minutter på denne siden også. Quesadillaen skal få en fin stekefarge på begge sider, og osten skal smelte.
Løft eller skyv quesadillaen over på skjærefjølen. Du kan også legge den rett på en tallerken.
Skjær quesadillaen i fire.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.