Hopp til hovedinnhold

Wraps med reinsdyrskav

Reinsdyrskav er tynne skiver av reinsdyrkjøtt som det går kjemperaskt å steke. Om du pakker dem inn i en tortillalefse sammen med purre, salat og tyttebærrømme blir det en supergod og spennende variant av fredagstacoen!

vanskelighet middels
skarp kniv
steke
ovn
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • rømme 4 ss  
  • tyttebærsyltetøy 2 ss  
  • purre 0,5 stk.  
  • margarin 1 ss  
  • reinsdyrskav 1 pk á 400 g  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • stor fullkorntorilla 4 stk.  
  • blandet babybladsalat 1 pk  

Utstyr

  • Spiseskje
  • Skål
  • Rist
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Dørslag
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Tallerken
  • Stoppeklokke
  • Teskje
  • Aluminiumsfolie
  • Grytekluter

Liste over oppskrifter

  • Blir det lite plass i dørslaget?

    Du kan godt skylle det i to omganger.

  • Har du husket å skru av platen?

  • Har du husket å skru av platen?

  • Varme i mikro´n?

    Du kan også varme i mikro´n. Les på pakken hvordan du gjør det.

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Vask salaten!

    Hvis salaten ikke er ferdigvasket må du gjøre det.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.