Wraps med reinsdyrskav

Reinsdyrskav er tynne skiver av reinsdyrkjøtt som det går kjemperaskt å steke. Om du pakker dem inn i en tortillalefse sammen med purre, salat og tyttebærrømme blir det en supergod og spennende variant av fredagstacoen!

middels
54 meninger
Middag
skarp kniv
steke
ovn

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • rømme 4 ss  
  • tyttebærsyltetøy 2 ss  
  • purre 0,5 stk  
  • margarin 1 ss  
  • reinsdyrskav 1 pakke á 400 g  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • fullkorntortilla 4 stk  
  • blandet babybladsalat 1 pakke  

Utstyr

  • Spiseskje
  • Skål
  • Rist
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Dørslag
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Tallerken
  • Stoppeklokke
  • Teskje
  • Aluminiumsfolie
  • Grytekluter

  • Blir det lite plass i dørslaget?

    Du kan godt skylle det i to omganger.

  • Har du husket å skru av platen?

  • Har du husket å skru av platen?

  • Varme i mikro´n?

    Du kan også varme i mikro´n. Les på pakken hvordan du gjør det.

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Vask salaten!

    Hvis salaten ikke er ferdigvasket må du gjøre det.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-17
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.