Wraps med reinsdyrskav

Reinsdyrskav er tynne skiver av reinsdyrkjøtt som det går kjemperaskt å steke. Om du pakker dem inn i en tortillalefse sammen med purre, salat og tyttebærrømme blir det en supergod og spennende variant av fredagstacoen!

skarp kniv
steke
ovn

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • rømme 4 ss  
  • tyttebærsyltetøy 2 ss  
  • purre 0,5 stk.  
  • margarin 1 ss  
  • reinsdyrskav 1 pakke á 400 g  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • fullkorntortilla 4 stk.  
  • blandet babybladsalat 1 pakke  

Utstyr

  • Spiseskje
  • Skål
  • Rist
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Dørslag
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Tallerken
  • Stoppeklokke
  • Teskje
  • Aluminiumsfolie
  • Grytekluter

  • Blir det lite plass i dørslaget?

    Du kan godt skylle det i to omganger.

  • Har du husket å skru av platen?

  • Har du husket å skru av platen?

  • Varme i mikro´n?

    Du kan også varme i mikro´n. Les på pakken hvordan du gjør det.

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Vask salaten!

    Hvis salaten ikke er ferdigvasket må du gjøre det.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.