Skinke- og purrepai

Har du lyst på pai til middag? I denne paien bruker du ferdig paibunn fra butikken og bretter kantene rundt fyllet. Når du har laget denne et par ganger kan du kanskje prøve å lage hjemmelaget paibunn?

steke
skarp kniv

Ingredienser

Denne oppskriften gir 4 porsjoner

  • purre 1 stk.  
  • margarin 1 ss  
  • kokt skinke 1 pakke  
  • marinert fetaost 3 ss  
  • egg 2 stk.  
  • ferdig paibunn (rå) 1 stk.  
  • revet ost 2 ss  
  • agurk 0,5 stk.  

Utstyr

  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Dørslag
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Oppvaskbørste
  • Kjøkkenhåndkle
  • Kopp
  • Stekebrett
  • Rist
  • Grytekluter

  • Blir det lite plass i dørslaget?

    Du kan godt skylle det i to omganger.

  • Har du husket å skru av platen?

  • Har du husket å skru av platen?

  • Eggeskall i bollen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Har du ikke revet ost?

    Legg noen osteskiver på toppen, eller riv litt ost på et rivjern og legg på - det er vell så bra!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.