Disse små smakfulle kjøttbollene er enkle å lage og sammen med tomatsaus blir dette en supergod hverdagsmiddag!
Skyll paprika. Del den i to, ta ut frø og stilk.
Du trenger
Skjær den i små biter.
Sett stekepannen på platen, skru på middels varme. Ha i margarin.
Åpne pakken med kjøttboller og ha dem i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek kjøttbollene i 5 minutter.
Hell i pastasaus og skru ned varmen på det laveste. Rør av og til med stekespaden.
Sett en stor kjele på kokeplaten, bruk et desilitermål eller en mugge og fyll kjelen halvfull med vann. Skru platen på fullt.
Les på pastapakken og finn ut hvor lenge pastaen skal koke.
Ha salt i vannet.
Bruk et målebeger og mål opp så mye pasta du trenger.
Ha pasta i det kokende vannet og rør rundt med en sleiv. Skru ned varmen til middels, slik at det ikke koker over.
Husk å ta tiden!
Ha paprikabitene i stekepannen sammen med kjøttbollene. Rør rundt og la alt bli gjennomvarmt.
Skru av kokeplaten når pastaen er ferdig. Sett et dørslag på en tallerken i vasken. Hell pastaen i dørslaget, løft det opp og rist litt slik at alt vannet renner av. Sett dørslaget oppi kjelen.
Vi setter en tallerken under dørslaget, for at maten ikke skal komme i kontakt med bakteriene i vasken.
Har du husket å skru av kokeplaten?
Sett kjelen på et gryteunderlag. Fordel pasta i dype tallerkener.
Skru av stekeplaten. Ha kjøttboller og pastasaus over pastaen.
Har du lyst kan du rive parmesan eller en annen ost over før du spiser.
Har du husket å slå av platen?
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.