Hopp til hovedinnhold

Pasta med kjøttboller i tomatsaus

Disse små smakfulle kjøttbollene er enkle å lage og sammen med tomatsaus blir dette en supergod hverdagsmiddag!

vanskelighet middels
steke
koke
skarp kniv
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • gul paprika 1 stk.  
  • margarin 1 ss  
  • kjøttboller 400 g  
  • pastasaus 1 glass  
  • vann til koking  
  • salt 1 ts  
  • fullkornspasta penne 4 dl  

Utstyr

  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Spiseskje
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Desilitermål
  • Kjele
  • Teskje
  • Målebeger
  • Tresleiv
  • Grytekluter
  • Tallerken
  • Dørslag
  • Dyp tallerken
  • Gryteunderlag
  • Pastasleiv

Liste over oppskrifter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Hvorfor en tallerken i vasken?

    Vi setter en tallerken under dørslaget, for at maten ikke skal komme i kontakt med bakteriene i vasken.

    Har du husket å skru av kokeplaten?

  • Har du husket å skru av kokeplaten?

  • Smakstips

    Har du lyst kan du rive parmesan eller en annen ost over før du spiser.

    Har du husket å slå av platen?

  • Har du husket å slå av platen?

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!