Hopp til hovedinnhold

Laks med agurk og poteter

Dette er en kjempegod hverdagsrett du kan lage til hele familien. Du kan bruke både fersk eller frossen laks. Den frossne laksen er det lurt å tine i kjøleskapet over natten.

vanskelighet vanskelig
koke
ovn
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • potet 10 stk.  
  • laksefilet 4 stk.  
  • salt 1 klype  
  • pepper 1 klype  
  • agurk 1 stk.  
  • lettrømme 4 ss  

Utstyr

  • Kjele
  • Skreller
  • Stoppeklokke
  • Bakepapir
  • Stekebrett
  • Ostehøvel
  • Bolle
  • Gaffel
  • Pastasleiv
  • Plastbolle
  • Gryteunderlag
  • Grytekluter
  • Spiseskje

Liste over oppskrifter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Er potetene fortsatt litt harde?

    Sett tidsuret på 5 minutter til og sjekk på nytt.

  • Har du husket å skru av platen?

  • Har du husket å skru av platen?

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!