Text associated with the badge for accessibility reasons

Kyllingspyd med peanøttsalat

Kyllingspyd er godt og enkelt å grille. Server den sammen med en frisk salat med penøttdressing! Her har vi fylt salaten på små porsjonsglass, men du kan også ha det i en stor bolle, hvis du vil det. Husk å alliere deg med en voksen som kan hjelpe deg med grillingen!

middels
0 meninger
skarp kniv

Ingredienser

Denne oppskriften gir 2 porsjoner

  • grillspyd 4 stk  
  • lettrømme 1,5 dl  
  • peanøttsmør 3 ss  
  • soyasaus 1 ss  
  • flytende honning 1 ss  
  • saft fra lime 0,5 stk  
  • gulrot 2 stk  
  • agurk 0,5 stk  
  • vårløk 2 stk  
  • grønne druer 1 bunt  
  • salte peanøtter 2 ss  
  • frisk koriander 2 ss  
  • kylling lårfilet 4 stk  
  • matolje 1 ts  
  • kvernet salt 4 drag  
  • kvernet pepper 4 drag  

Utstyr

  • Bolle
  • Desilitermål
  • Spiseskje
  • Kokkekniv
  • Skreller
  • Rivjern
  • Tallerken
  • Glass med lokk
  • Tørkerull
  • Pensel
  • Klype

  • Har du ikke glass med lokk?

    Du kan også blande salaten sammen i en bolle.

  • Hva er et drag?

    Noen ganger krydrer vi med salt- eller pepperbørse. Da kan det være litt vanskelig å måle i ts. Vi bruker derfor drag. Et drag er den mengden du får når du vrir på kvernen en gang.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.