Karrikylling med pastasalat

Karri er et vanlig krydder i det indiske kjøkken og smaker kjempegodt sammen med kylling! Vi har laget retten med ferdigkokte pastaskruer, som er supert hvis du har pastarester i kjøleskapet.

skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • crème fraîche lett, 18 % 1 boks  
  • karri 2 ts  
  • salt 0,5 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • grillet kyllinglår 4 stk.  
  • cherrytomat 1 boks  
  • sukkererter 1 pakke  
  • kokte pastaskruer 8 dl  

Utstyr

  • Spiseskje
  • Bolle
  • Teskje
  • Skjærefjøl
  • Skål
  • Brødkniv
  • Kokkekniv
  • Desilitermål

  • Tips

    Bruk en brødkniv til å kutte tomatene med, det er enklere.

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.