Denne retten passer for deg som har litt trening på kjøkkenet, og har lyst til å lage en god middag til hele familien!
Skyll paprika. Rens den, slik som vist på bildet.
Du trenger
Skjær paprika i strimler på langs og legg dem i en glassbolle eller på en tallerken.
Skyll og skrell gulrot. Skjær gulrot i tynne skiver. Bruk klogrepet, slik at du ikke skjærer deg.
Legg gulrotskiver i bollen sammen med paprikaen.
Plukk bladene fra kinakålen og skyll dem i kaldt vann. Legg dem gjerne i et dørslag og rist av vannet.
Legg bladene oppå hverandre og skjær dem i strimler på tvers.
Sett en stor kjele på platen. Bruk et desilitermål, eller en mugge og fyll kjelen halvfull med vann. Skru platen på fullt.
Les på pakken og finn ut hvor lenge byggrisen skal koke.
Ha salt i vannet.
Legg posene med byggris i vannet og kok dem så lenge det står på pakken. Skru ned til middels varme, slik at det ikke koker over.
Husk å ta tiden!
Bruk en klype og ta posene med byggris ut av vannet når de er ferdige. Legg dem på en tallerken.
Husk å skru av platen!
Sett stekepannen på platen og skru på høy varme. Ha i margarin.
Ha i biffstrimler når margarinen slutter å bruse.
Strek strimlene til de har en fin brunfarge. Dette tar ca. 4 minutter.
Ha paprika og gulrot i stekepannen, vend rundt med stekespaden og stek videre i 2 minutter.
Ha i kinakålen og vend rundt med stekspaden slik at det blander seg godt.
Klipp opp posen med woksaus og hell sausen over.
Bland alt sammen og stek i 3 minutter til, slik at alt blir godt og varmt.
Husk å slå av platen!
Riv opp posene og hell byggrisen i en skål.
Be familie eller venner om å forsyne seg av den deilige maten du har lagd!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.