Hopp til hovedinnhold

Asiatisk gryte med fiskeboller

Fiskeboller kan brukes til mer enn å ha i hvit saus! Her har vi laget dem i en deilig gryte med smak av kokos og karripasta. Hvis du vil at gryten skal være litt sterkere eller mildere, kan du smake deg frem og justere mengden karripasta. Har du fiskebollekraft fra fiskebollene, så er dette også supert å smake til gryten med. 

vanskelighet middels
skarp kniv
koke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • løk 1 stk.  
  • hvitløk 2 båter  
  • gulrot 3 stk.  
  • sukkererter 1 pk  
  • kraft fra fiskeboller 1 dl  
  • fiskeboller 1 boks  
  • nøytral olje 2 ss  
  • rød curry paste 2 ss  
  • lett kokosmelk 2 bokser  
  • salt 1 ts  
  • fullkornris 2 poser  
  • soyasaus 2 ss  
  • saft fra lime smak til med litt  

Utstyr

  • Bolle
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Skreller
  • Tallerken
  • Desilitermål
  • Gryte
  • Spiseskje
  • Sleiv
  • Stoppeklokke
  • Kjele
  • Teskje
  • Klype
  • Tallerken

Liste over oppskrifter

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av begge platene!

  • Husk å skru av begge platene!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Loading...

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Upassende innhold fjernes.