Asiatisk gryte med fiskeboller

Fiskeboller kan brukes til mer enn å ha i hvit saus! Her har vi laget dem i en deilig gryte med smak av kokos og karripasta. Hvis du vil at gryten skal være litt sterkere eller mildere, kan du smake deg frem og justere mengden karripasta. Har du fiskebollekraft fra fiskebollene, så er dette også supert å smake til gryten med. 

middels
27 meninger
skarp kniv
koke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • løk 1 stk  
  • hvitløk 2 båt  
  • gulrot 3 stk  
  • sukkererter 1 pakke  
  • kraft fra fiskeboller 1 dl  
  • fiskeboller 1 boks  
  • matolje 2 ss  
  • rød karripasta 2 ss  
  • lett kokosmelk 2 boks  
  • salt 1 ts  
  • fullkornris 2 poser  
  • soyasaus 2 ss  
  • saft fra lime smak til med litt  

Utstyr

  • Bolle
  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Skreller
  • Tallerken
  • Desilitermål
  • Gryte
  • Spiseskje
  • Sleiv
  • Stoppeklokke
  • Kjele
  • Teskje
  • Klype
  • Tallerken

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av begge platene!

  • Husk å skru av begge platene!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-16
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.