Stekte grønnsaker med krydder smaker supergodt i en wrap. Vi har brukt tandoorikrydder, men her kan du også eksperimentere med andre smaker.
Vask grønnsakene. Skjær paprika i ringer og del ringene i to, slik at du får strimler. Legg stimlene til siden, eller i en bolle. Vi har brukt gul og rød paprika, men her kan du også bruke en farge, hvis du vil det.
Du trenger
Skjær av den mengden squash du trenger. Skjær den først på langs og så i tynne staver.
Sett en stekepanne på platen og skru på høy varme. Ha olje i pannen.
Når pannen er varm kan du ha i grønnsakene. Stek dem på middels varme i 2-3 minutter, til de er blanke.
Ha i krydder og vann.
Stek videre i et halvt minutt. Skru av platen og skyv stekepannen til siden. La det avkjøle seg litt.
Husk å skru av platen!
Ha de stekte grønnsakene over på tortillaen.
Brett sammen tortillaen: Brett først inn bunnen, så begge sidene (slik som på bildet).
Tips: Pakk wrappen inn i matpapir! Brett matpapiret på sammen måte som du brettet tortillaen.
Vri tuppen godt sammen. Legg den gjerne i en plastpose eller i aluminiusfole. Pakk den med deg og nyt som en god matpakke!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.