Risbollekake

Du har sikkert spist risboller før - men kanskje ikke smakt risbollekake? Den smaker egentlig det samme, bare den er litt annerledes i formen. Risbollekaken er perfekt å servere i bursdag. 1 porsjon blir ca. 25 biter. 

middels
26 meninger
maskin
skarp kniv

Ingredienser

Denne oppskriften gir 1 porsjoner

  • kokosfett (delfiafett) 125 g  
  • mørk kokesjokolade 100 g  
  • melis 2 dl  
  • egg 1 stk  
  • puffet ris 7,5 dl  
  • kakestrøssel 2 ss  

Utstyr

  • Kjele
  • Desilitermål
  • Bolle
  • Kopp
  • Håndmikser
  • Spiseskje
  • Slikkepott
  • Liten langpanne
  • Bakepapir
  • Fjøl
  • Kokkekniv

  • Husk å skru av platen!

  • Husk å skru av platen!

  • Eggeskall i koppen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Har du ikke håndmikser?

    Bruk en kjøkkenmaskin eller stavmikser med visp.

  • Husk å ta ut kontakten!

  • Husk å ta ut kontakten!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-16
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.