Hopp til hovedinnhold

Pavlova

En Pavlova er kanskje litt vanskelig å lage, men følger du stegene nøye så klarer du det fint! Kaken er supergod, og du kommer garantert til å imponere de du skal servere!

vanskelighet vanskelig
maskin
ovn
nødvendige verktøy

Ingredienser

Denne oppskriften gir 8 porsjoner

  • sukker 250 g  
  • egg 4 stk.  
  • salt 0,25 ts  
  • maisenna 2 ts  
  • hvitvinseddik 1 ts  
  • kremfløte 3 dl  
  • ferdig vaniljekrem 1 pk  
  • jordbær 1 kurv  
  • blåbær 1 kurv  
  • bjørnebær 1 kurv  

Utstyr

  • Vekt
  • Skål
  • Kopp
  • Kjøkkenmaskin
  • Spiseskje
  • Slikkepott
  • Teskje
  • Sikt
  • Tallerken
  • Bakepapir
  • Stekebrett
  • Stoppeklokke
  • Håndmikser
  • Bolle
  • Visp
  • Gryteunderlag
  • Gryteklut
  • Fjøl
  • Kniv

Liste over oppskrifter

  • Ser din kjøkkenvekt annerledes ut?

    Det finnes mange ulike kjøkkenvekter. det er lurt å lære seg å bruke den som finnes hjemme hos deg. Spør gjerne en voksen om hjelp.

  • Hva med eggeplommene?

    Dekk skålen med plast og sett den i kjøleskapet. eggeplommene kan brukes senere til f.eks. vaffelrøre, vaniljekrem eller is.

  • Har dere ikke kjøkkenmaskin hjemme?

    Du kan også bruke en håndmikser.

  • Usikker på diameter?

    Bruk en linjal og legg den på midten av tallerkenen. Mål fra den ene siden til den andre.

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å ta tiden!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å skru av ovnen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!