Tortilla med eggesalat

Har du kokte egg i kjøleskapet, er det supert å lage eggesalat! Pakket inn i en wrap sammen med litt salat blir dette kjempegodt som helgefrokost. Perfekt mat å ha med seg på farten hvis du har dårlig tid, eller i matpakka! Hvis du ikke har ferdigkokte egg i kjøleskapet, kan du koke egg og avkjøle dem før du setter i gang. Legg da egg i en kjele, dekk med vann og sett tidsuret på 8 minutter når vannet begynner å koke.

middels
34 meninger
skarp kniv
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • ferdigkokte egg 4 stk  
  • vårløk 1 stk  
  • majones 1 ss  
  • rømme 1 ss  
  • paprikapulver 0,5 ts  
  • salt smak til med litt  
  • kvernet pepper smak til med litt  
  • fullkorntortillalefser 2 stk  
  • blandet babybladsalat 0,25 pose  

Utstyr

  • Skjærefjøl
  • Kokkekniv
  • Klut
  • Bolle
  • Spiseskje
  • Teskje
  • Stekepanne
  • Stekespade

  • Lager du flere porsjoner?

    Stek en lefse av gangen, og ha resten klar på vent.

  • Husk å skru av platen når du er ferdig!

  • Husk å skru av platen når du er ferdig!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.