Kjøleskapsgrøt med blåbær og vanilje
Kjøleskapsgrøt med blåbær og vaniljeyoghurt er en supersmart frokost! Her blander du raskt sammen ingrediensene og lar den stå natten over i kjøleskapet. Da er alt klart når du står opp og skal spise frokost. Hvis du har små glass med lokk kan du bruke det, eller så kan du godt lage dem i en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie.
Utstyr
-
Glass med lokk
-
Skjærefjøl
-
Målebeger
-
Spiseskje
-
Plastfolie
-
Finn frem et glass. Mål opp havregryn og ha det i glasset.
Du trenger
-
lettkokte havregryn:
-
1
dl
Glass med lokk?
Hvis du har glass med lokk kan du bruke det, men du kan også bruke en vanlig kopp eller skål, og dekke til med plastfolie.
-
Mål opp melk i målebegeret og ha i yoghurt.
Du trenger
-
melk:
-
1
dl
,
-
vaniljeyoghurt:
-
3
ss
-
Du trenger
-
frosne blåbær:
-
2
ss
-
Rør forsiktig rundt med skjeen.
-
Hell blandingen over i glasset med havregryn.
-
Rør forsiktig rundt med skjeen, slik at alt blir godt blandet.
-
Trekk over plastfolie, eller sett på lokk hvis du har det.
-
Sett glasset i kjøleskapet over natten, og gled deg til noe godt når du våkner i morgen tidlig!
-
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt mellom 1. juli og 9. august. God sommer!