Rekesmørbrød

Rekesmørbrød er kjempegodt. Dette kan du hvis du har reker med eller uten skall. Hvis du har reker med skall, så viser vi deg hvordan du skal pille dem. Reker med skall veier mer enn pillede reker, og vekten varierer. Vei opp underveis. Det gjør ikke noe om det blir litt mer eller mindre. 

lett
3 meninger
skarp kniv

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • pillede reker 30 g  
  • margarin 1 ts  
  • brød 1 skive  
  • salatblad 2 stk  
  • majones 1 ss  
  • frisk dill til servering  

Utstyr

  • Vekt
  • Skjærefjøl
  • Brødkniv
  • Smørkniv
  • Spiseskje

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.