Quesadillas er et godt alternativ til klassisk taco. Helt enkelt er det tortillalefser fylt med skinke, ost og spinat som stekes i panne - en enkel og digg rett du kan lage når du er litt sulten.
Bruk et dørslag og skyll spinat under rennende kaldt vann. Legg spinaten på et tørkepapir, slik at du får vekk alt vannet.
Du trenger
Finn frem tortillalefser, ost og skinke, for dette skal gå fort!
Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Legg i en tortillalefse.
Legg på halvparten av osten og skinken.
Ha på spinat og resten av osten og skinken.
Legg en tortillalefse på toppen.
Press forsiktig ned med stekespaden. Stek i 3 minutter.
Husk å ta tiden!
Bruk stekespaden til å snu tortillalefsen. Vær forsiktig, slik at du ikke brenner deg.
Stek i 3 minutter på denne siden også. Husk å ta tiden.
Husk å skru av platen!
Skyv quesadillaen over på en skjærefjøl. Du kan også legge den rett på en tallerken.
Bruk grytekluter, slik at du ikke brenner deg.
Skjær quesadillaen i fire.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.