Text associated with the badge for accessibility reasons

Pinnebrød

Skal du ut på tur etter skolen eller i ferien? Pinnebrød er kjempegodt å grille på bål på vinteren eller grillen om sommeren. Her viser vi deg hvordan du kan lage deigen, som kan pakkes med i tur-sekken. Deigen holder til å lage ca. 6 pinnebrød. Ta med deg en voksen når det skal grilles. Deigen tvinnes rundt en pinne og stekes til de er gjennomstekte og slipper pinnen. Snu pinnen ofte, slik at den ikke blir brent.

lett
136 meninger

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • hvetemel 4 dl  
  • salt 0,5 ts  
  • sukker 2 ts  
  • bakepulver 2 ts  
  • vann 1,5 dl  
  • matolje Steg 3: 5 ss   Steg 6: til pensling  

Utstyr

  • Desilitermål
  • Tresleiv
  • Plastbolle
  • Teskje
  • Spiseskje
  • Pensel

  • Lyst på mer smak?

    Du kan også ha i litt skinkebiter, revet ost og hakkede urter i deigen. Blander du inn litt sukker og kanel kan du lage dessert-pinnebrød.

  • Er det veldig klissete?

    Ha i litt mer mel.

  • Lyst til å lage rundstykker med deigen?

    Sjekk ut oppskriften vår på "enkle rundstykker".

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

  • ,

    • MatStart

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.