Hopp til hovedinnhold

Denne kan du grille!

Pinnebrød

Skal du ut på tur etter skolen eller i ferien? Pinnebrød er kjempegodt å grille på bål på vinteren eller grillen om sommeren. Her viser vi deg hvordan du kan lage deigen, som kan pakkes med i tur-sekken. Deigen holder til å lage ca. 6 pinnebrød. Ta med deg en voksen når det skal grilles. Deigen tvinnes rundt en pinne og stekes til de er gjennomstekte og slipper pinnen. Snu pinnen ofte, slik at den ikke blir brent.

vanskelighet lett

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • hvetemel 4 dl  
  • salt 0,5 ts  
  • sukker 2 ts  
  • bakepulver 2 ts  
  • vann 1,5 dl  
  • nøytral olje 5 ss  
  • nøytral olje til pensling  

Utstyr

  • Desilitermål
  • Tresleiv
  • Plastbolle
  • Teskje
  • Spiseskje
  • Pensel

Liste over oppskrifter

  • Lyst på mer smak?

    Du kan også ha i litt skinkebiter, revet ost og hakkede urter i deigen. Blander du inn litt sukker og kanel kan du lage dessert-pinnebrød.

  • Er det veldig klissete?

    Ha i litt mer mel.

  • Lyst til å lage rundstykker med deigen?

    Sjekk ut oppskriften vår på "enkle rundstykker".

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!