Hopp til hovedinnhold

Maislapper

Har du laget maislapper før? 5 porsjoner gir ca. 16 lapper, og vi har beregnet ca. 3 til hver. Hvis du får rester kan du oppbevare dem i kjøleskapet, – supert å ha med i matpakken! Vi har laget den med hvetemel, men du kan bytte ut med maismel hvis du ønsker en glutenfri variant.

vanskelighet middels
maskin
skarp kniv
steke
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • lettrømme 4 ss  
  • frisk kruspersille så mye du har lyst på  
  • egg 2 stk.  
  • melk 1 dl  
  • maiskorn 2 bokser ,á 165 g  
  • vårløk 2 stk.  
  • hvitløk 1 båt  
  • bakepulver 1 ts  
  • hvetemel 2,5 dl  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • nøytral olje til steking  

Utstyr

  • Spiseskje
  • Skål
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Food processor
  • Kopp
  • Desilitermål
  • Dørslag
  • Teskje
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Tallerken
  • Tørkerull

Liste over oppskrifter

  • Glutenfri variant?

    Bytt ut hvetemel med maismel.

  • Har du husket å skru av platen?

  • Har du husket å skru av platen?

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!