Maislapper

Har du laget maislapper før? 5 porsjoner gir ca. 16 lapper, og vi har beregnet ca. 3 til hver. Hvis du får rester kan du oppbevare dem i kjøleskapet, – supert å ha med i matpakken! Vi har laget den med hvetemel, men du kan bytte ut med maismel hvis du ønsker en glutenfri variant.

middels
31 meninger
maskin
skarp kniv
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • rømme 4 ss  
  • frisk kruspersille så mye du har lyst på  
  • egg 2 stk  
  • melk 1 dl  
  • maiskorn 2 boks ,á 165 g  
  • vårløk 2 stk  
  • hvitløk 1 båt  
  • bakepulver 1 ts  
  • hvetemel 2,5 dl  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • matolje til steking  

Utstyr

  • Spiseskje
  • Skål
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Food processor
  • Kopp
  • Desilitermål
  • Dørslag
  • Teskje
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Tallerken
  • Tørkerull

  • Glutenfri variant?

    Bytt ut hvetemel med maismel.

  • Har du husket å skru av platen?

  • Har du husket å skru av platen?

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Skriv din mening

Andres meninger

Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.