Maislapper

Har du laget maislapper før? 5 porsjoner gir ca. 16 lapper, og vi har beregnet ca. 3 til hver. Hvis du får rester kan du oppbevare dem i kjøleskapet, – supert å ha med i matpakken! Vi har laget den med hvetemel, men du kan bytte ut med maismel hvis du ønsker en glutenfri variant.

maskin
skarp kniv
steke

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
  • rømme 4 ss  
  • frisk kruspersille så mye du har lyst på  
  • egg 2 stk.  
  • melk 1 dl  
  • maiskorn 2 boks ,á 165 g  
  • vårløk 2 stk.  
  • hvitløk 1 båt  
  • bakepulver 1 ts  
  • hvetemel 2,5 dl  
  • salt 1 ts  
  • pepper 0,5 ts  
  • matolje til steking  

Utstyr

  • Spiseskje
  • Skål
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Food processor
  • Kopp
  • Desilitermål
  • Dørslag
  • Teskje
  • Stekepanne
  • Stekespade
  • Stoppeklokke
  • Tallerken
  • Tørkerull

  • Glutenfri variant?

    Bytt ut hvetemel med maismel.

  • Har du husket å skru av platen?

  • Har du husket å skru av platen?

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Skriv din mening Vi sjekker kommentarer og svarer på spørsmål mellom kl 9-15
Fortell andre hva du mener om oppskriften
Hva synes du om oppskriften?

Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din

Upassende innhold fjernes.