Lefseruller er kjempegodt som småsnacks etter skolen, eller hvis du vil lage en liten forrett til julematen.
Finhakk den mengen dill du trenger. Legg den litt til sides.
Smør myk kremost utover lefsen. Det går også an å bruke andre typer lefser, tortilla eller lomper.
Legg på røkelaks og dryss over hakket dill.
Rull lefsen fast sammen. Du kan gjærne skjær rullen opp i mindre biter på skrå, og sette dem på et serveringsbrett, eller en tallerken. Ellers kan du spise den som den er!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på matstart.no, og informasjonskapsler som grunnlag for forbedring av nettstedet. Om du velger å bruke matstart.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.