Kyllingsalat på brødskive er både enkelt å lage, og smaker veldig godt. I denne oppskriften har vi brukt ferdiggrillet kyllinglår, maiskorn, sukkererter og salat. Om det er andre grønnsaker du er spesielt glad i kan du eksperimentere fram din favoritt.
Skjær brød i skiver.
Du trenger
Legg skiven på en tallerken og smør på smør.
Skyll sukkererter og la dem renne av seg på et tørkepapir.
Skjær sukkerertene i små biter.
Ha bitene over i en bolle.
Åpne maisboksen.
Mål opp mais og ha i bollen.
Ta skinnet av kyllinglåret, slik som på bildet.
Riv kjøttet fra kyllinglåret, og riv det i mindre biter. Ha kyllingkjøttet i bollen. Kast skinn og bein.
Ha crème fraîche i bollen.
Bland godt med spiseskjeen.
Skyll salat, tørk den litt på et tørkepapir og legg på brødskiven.
Ha på kyllingsalaten.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.